Vår och snart första hoppträningen

Just nu har vi helt underbart vårväder här på gården. Det kanske blir något bakslag, men vi tror ändå att vintern är över för denna gång. Då är det dags att köra igång med flera aktiviteter på ridbanan.
Så nästa torsdag, den 20 mars kommer Kjelle till oss för ett första träningstillfälle, sedan kommer han återkomma varje torsdag, så länge vädret tillåter och det är minst tre stycken anmälda. Preliminär tid den 20:onde är kl. 19.00, men tiden kan variera beroende på om det blir en eller två grupper. Så håll koll och anmäl er på stallets träningstavla och om ni har några frågor, så prata med Lena.
960270_10151936628543978_2045707462_n[1]
Full fart på ridbanan var det senast Kjelle var hos oss för träning
Foto: Lotta Lundahl

1 tanke på “Vår och snart första hoppträningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s