Vi hälsar nya Shettisar i lösdriften Välkomna!

I lördag kom Linneas Shettisar Jinna och Pajen till Gärtuna. De är mormor och mamma till lilla Jissa som redan bor hos oss. Just nu går de i en egen del av hagen, men målet är att alla småhästarna snart ska gå tillsammans.
1958034_10152058838218978_1096605534_n[1]
Foto: Lotta Lundahl

Vi har även några viktiga uppmaningar som vi vill ta upp här:
* Storhelgsschemat bygger på att alla som har häst i stallet, tar sitt ansvar och ställer upp efter bästa förmåga och tar ett pass. Just nu fattas det morgonfodrare på påskafton, påskdagen och den 1 maj. Det fattas också personal till intaget på påskafton. Nu måste vi hjälpas åt att lösa dessa arbetspass. Kan du ställa upp? Prata med Lena eller fyll på schemat i klubbrummet.
* Vi måste hjälpas åt att få bättre ordning i foderkammaren. Allt foder måste förvaras i fodertunnor med lock, plastpåsar räcker inte. Ta bort tomma burkar och fodertunnor, så alla får plats. Håll rent och snyggt runt din foderplats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s