Vintertider och fullt i stallet

Vi är många som undrat vart vintern har tagit vägen? Men nu visar alla prognoser på att den är på väg med både minusgrader och snö. Så någon gång på fredag kväll verkar det slå om och vi vill därför påminna om att broddar ska vara på om hästen är skodd. Ett varmare täcke till lördagsmorgonen kan ju också vara bra och även gärna broddar på er själva, när allt vatten som finns på gården fryser till.

Sedan vill vi även passa på att berätta att alla boxar i stallet och alla platser i lösdrifterna nu är uppbokade. Jättekul tycker vi, men nu gäller det återigen att samsas på ett bra sätt i t.ex. sadelkammaren. Skåp och sadelhängare måste fördelas så rättvist som möjligt, så inga byten får göras utan att ha pratat med Lena först.


20140109-180508.jpg
Foto: Lotta Lundahl
Så här fint var det på gården vid den här tiden förra vintern. Hoppas vi kan få en period med lika mysigt väder snart igen.

1 tanke på “Vintertider och fullt i stallet

  1. Hoppas på mycket snö gör Klara och Eva-Christine. Vi vill ha det lika fint som på bilden ovan. Fast visst var det härligt att idag 9 jan kunna rida på volten utan jacka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s