Nu går det riktigt fort

Nu är det mindre än en vecka kvar till julafton och de flesta har fullt upp med sina jul förberedelser. Men innan vi hälsar varandra God Jul på riktigt är det ett par planeringsuppgifter som vi vill påminna er om:

Intaget på Julafton sker kollektivt hagvis, så nu är det hög tid att börja prata ihop er med era hagkompisarna. För de hästar som går ensamma, föreslår vi att man ”hänger på” en närliggande hage. Vem tar in vilka hästar? Ungefär vilken tid som de tas in? Som vanligt är det viktigaste att ingen häst blir lämnad ensam, utan att kunna se andra hästar.

Avmaskningsprovet och för de som hade mask, även maskmedel med tillhörande veterinärräkning skulle vi vilja ha betalt för innan årsskiftet. Så nu är summorna ihop räknade och fördelade enligt följande:
Bara provet, div. ingen avmaskning 170:- per häst
Avmaskningsprov, recept och maskmedel 400:- per häst
Jag skriver inga fakturor den här gången, utan gör bara en extra insättning på stallets konto, märkt med hästens namn.

Passa även gärna på att titta i boken ”Extratjänster” i stallet och lägg på eller dra av, så vi kan nollställa alla hästars ”konto” innan årsskiftet. Notera på er stallinbetalning vad som är betalt för eller torv som ni ligger tillgodo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s