På väg mot julen

Lördagen den 14, om två veckor firar vi Lucia i stallet, en av årets absoluta höjdpunkter! Alla är välkomna att delta, i luciatåget eller som publik. TRS ungdoms sektion kommer hålla i träningarna av kadriljen som de som kan trava sina hästar själv, kan vara med på. Efteråt blir det fika i stallet med hembakt till självkostnadspris. Då kommer vi också ha en prisutdelning för finaste boxpyntning i stallet. Lisa med Frisbee och Thelma med Allkenney var först ut igår med sina jättefina pyntningar. Så sätt fart nu gammal som ung, pynta era boxar, så får vi riktig fin julstämning i stallet!

Hemsidan 123

Vi vill också passa på att gratulera Elin med sin Islänning Ljómi som kom 2:a i fyrgångs klassen och 1:a i lätt töltklass idag. Jättebra start på deras tävlingskarriär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s