Löshoppning och maskmedel

Nu har alla hagar som ska ha fri tillgång i vinter fått sina första balar. Det innebär att de hästarna behöver få mindre hösilage i intags- och morgonhö. Så nu gäller att anpassa hästarnas foderstater.

Avmaskningsmedlet för de hästar som hade mask finns nu i stallet. Ta en förpackning med två sprutor av maskmedel och avmaska med den ena sprutan under den här veckan, sedan ska ni avmaska med nästa dos till om fyra veckor.

Till sist något riktigt roligt! På lördagen den 26 oktober inbjuder vi in alla till löshoppningsträning på ridbanan. Vi startar kl. 9.00 med att bygga banan och första start blir c:a kl. 9.30. De som hoppar senare på dagen ansvar för att plocka bort banan efter sista häst. Anmälan sker på träningstavlan i stallet eller på stallets facebook sida. Vi räknar med att hålla på till cirka 12-13-tiden lite beroende på antal anmälningar. Så vill ni rida på banan, så var här på eftermiddagen den lördagen.

20131014-203056.jpg
Baggen förra våren. Foto: Lotta Lundahl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s