Morötter och avmaskningsprov är på gång

Från söndag förmiddag fram till måndag lunch ska alla ta träckprov (2-3 st. bollar) på sina hästar, lämna det i en märkt påse samt skriva in hästens uppgifter på ett formulär. Lena åker och lämnar in dessa på SVA på måndag eftermiddag. Mer info kommer att finnas i stallet.

På måndag kommer morotsbilen för första gången denna säsong. Vill du köpa fodermorötter till din häst (20 kg/påse) lägg 80:- i ett kuvert med hästens namn på i lådan i fönstret i köket nu i helgen, Lena eller Marina kan berätta mer. Erbjudandet finns varannan vecka under hela vinterperioden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s