Vi söker fler trevliga hästägare

Från den 1/10 kommer det finnas lediga boxar hos oss på Gärtuna. En av dessa är extra stor och det vore kul att få in ett dräktigt sto, men naturligtvis kan det även passa om man har en extra stor häst. Vi har även möjlighet att ta emot några A eller B ponnyer till på vår lösdrift. Känner du, eller någon av dina vänner, för att dela vår gemenskap tillsammans med hästarna, tveka inte att ringa eller maila Lena för att boka ett första besök. Se mer info under flikarna, boxplatser, lösdrift och kontakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s