Full fart i helgen.

Det har varit mycket aktivitet i stallet i helgen. Vi har haft både intag från betet, in- och utflyttningar i stallet och byten av boxar och skåp i sadelkammaren. En närmare presentation av de nya hästarna med bilder kommer i morgon, missa inte det!

Det har även varit NH-träning på ridbanan och ekipage som varit iväg på tävling. Lillemor på Tage gjorde två fina rundor på deras första gemensamma hopptävling idag. Igår var Ida på Arwid också iväg på hopptävling, det blev en fin 2:a plats. Ett stort grattis!

20130901-204824.jpg
Ida och Arwid Foto: Lotta Lundahl

1 tanke på “Full fart i helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s