Två boxplatser kommer bli lediga

Höst innebär ofta en del förändringar i livet för både mäniskor och hästar. Från den 1 september kan vi ta emot två nya hästar inne i stallet, förutom de tidigare utannonserade lösdriftsplatserna för småhästarna. Boxarna är av standardmåttet 3x3m och priset är för storhäst 3.400:-/ mån och för ponny 3.100:-/ mån. Läs mer under fliken ”Anläggningen” och om ni blir intresserade, tveka inte att ringa eller maila Lena, se under fliken ”kontakt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s