Hagbyten och träningstillfällen

Nästa söndags förmiddag kommer hästarna på sommarbetet flytta tillbaks till Tornvillahagen och Sjöhagen, där de började gå på somras. Eventuellt kommer den stoflocken som går i stora hagen bredvid stallet flytta tidigare, då det inte finns mycket mat kvar där. Prata med Lena och håll koll på tavlan i stallet för mer detaljerad information.

Nu börjar många komma tillbaks från sina semestrar, så nu är det även dags för hästarna att börja jobba. Under sensommaren och hösten kommer det finns möjlighet att delta i NH-träning för Maria Norberg med din häst. Datum och annan information om detta finns på klubbens Facebook-sida och i stallet. Pia kör vidare med dressyrlektioner på tisdagar och hoppträningarna för Kjelle drar igång på torsdag om vi får ihop ett gäng.

Så nu ser vi fram emot en period av massa kul i stallet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s