Förändring i stoflocken söndagen den 14 juli och lite info om vatten

Frisbee och Allkenney vill också gå ut på bete om en vecka, så därför kommer vi göra om flocken eftersom det då är 9 ston som blir ute dygnet runt. 4 ston flyttas till den obetade nya hagen mittemot Tornvillahagen, de andra går kvar i den hagen som de går i nu och där kommer även Frisbee och Allkenney in. Exakt vilka hästar som ska går var planeras av varje ägare tillsammans med Lena. Tiden för flytt och ihop släpp blir vid 16-tiden, eftersom flera är bortresta på helgen och kommer hem först då. Undrar ni någon , så hör av er.

Valackerna däremot fortsätter att mumsa gräs i Skärfstahagen ett tag till. Vädret har ju varit varmt och skönt sista tiden, så brunnen i Skärfsta  har lite ont om vatten, så därför är vattnet brunt, men det är absolut inget farligt. Men rent generellt kan vi försöka vara sparsamma med vattnet, så att vi inte tömmer någon brunn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s