Sommarmys, men några grejer på gång

Nu är det inte så många hästar som bor inne i stallet, de flesta är ju på sommarbete. De som är kvar hjälps ju åt med kvällsfodringar och helger. Vi kommer ha ett nytt planeringsmöte torsdagen den 4 juli för att göra schemat för andra halvan av sommaren. Vi ses kl. 19.00, meddela om ni inte kan komma.

Höskörden är påbörjad och vi hör av oss till de som har anmält att de vill hjälpa till, allt eftersom vi behöver mer folk.

Vi planerar även att börja storstäda stallet. Först ut blir lilla stallet med start måndagen den 15 juli. Vi gör då den avdelningen tom på hästar under någon vecka. Glöm inte att mocka ur och göra rent era boxar på insidan någon gång under sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s