Aktiv söndag och erbjudande om täckestvätt

hemsidan
Vår fint i stallet

Ett stort tack till alla som hjälpte till att städa, röja, måla, olja möbler och plantera i dag. Nu är det verkligen jätte fint runt stallet igen! Tur med vädret hade vi också, skönt för deltagarna på klubbens bruksridingstävling. Alla var jätte duktiga på den svåra banan. Både de som jobbade och de tävlade uppskattade även grillen som gick varm.

hemsidan2
Bild på dagens banan

Behöver du tvätta dina smutsiga täcken?
Regina från BonnÖlsta kommer till oss och hämtar upp tisdagen den 28 Maj. Lägg dina smutsiga täcken i säckar, fyll i beställningslappen och betala på Reginas konto. All info hittar ni på bonnolsta.se eller på stalltavlan.

Undrar du över något? Fråga Lena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s