Viktiga datum och saker på gång.

Nu börjar det bli riktigt grönt i hagarna och värmen är här. Så vi kommer inte att sätta ut några fler balar i hagarna. I stohagen har vi börjat lunchfodra och de båda valackhagarna öppnas upp i helgen, så de kan börja beta.
Den första juni släpper vi hästarna på sommarbetet. Tänk på att beta de som inte har gräs i hagarna innan.

Vi vill också passa på att bjuda in till den 19 maj som är en stor aktivitetsdag på gården. Dels har klubben bruksridningstävling och dels är det stallets årliga städ- och fixardag, dagen då alla i stallet hjälps åt att göra fint. Grillen kommer naturligtvis också vara igång! Så boka in den dagen, mer info kommer på stalltavlan. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s