Det är mycket på gång nu

Våren är en härlig tid så det gäller att passa på när den är här. Nu har även körträningen kommit igång på ridbanan, läs mer om detta under fliken aktiviteter. På lördag anordnar Telje Ryttarsällskap hästagility kl. 14.00 på ridbanan. Alla kan vara med, mer info finns i stallet.
På onsdag den 1 maj är det dags för maskeradhoppning, en av vårens riktiga höjdpunkter! Det brukar vara en riktig familjefest som alla kan vara med på. Är man inte med och hoppar själv, (bom på marken är lägsta höjd) så kom och titta på alla duktiga ryttare och fantasiska utklädnader och köp klubbens goda hamburgare och fika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s