Häng med på rundvandringen ”Säkerhet på gården” lördagen den 16 mars

Vi jobbar, som ni vet, ständigt för en bättre och säkrare miljö här på Gärtuna gård, både för oss som arbetar här och för alla hästägare och andra besökare. Som en del i detta arbete bjuder vi nu in alla intresserade till en rundvandring tillsammans med en projektansvarig från LRF:s projekt ”Säker Gård”.

Vi träffas i stallet lördagen den 16/3 kl. 10.00 och rundvandringen beräknas ta c:a 2 timmar. Vi går igenom det mesta, ungefär som en skyddsrond på en arbetsplats, både arbetsrutiner och olyckfallsrisker i lokalerna. Vill man bara vara med i t.ex. stallet så är det ok, då även utomhusmiljön kommer granskas. Ett bra tillfälle för aha-upplevelser och kanske några påminnelser! Ingen kostnad för er att delta, men anmäl gärna om ni kommer till Lena, senast dagen innan. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s