Snart nytt år med nya möjligheter och några ändrade rutiner

Vi inleder det nya året med att erbjuda en möjlighet att få din box mockad och din hästs mat iordninggjord innan intaget när det kör ihop sig, t.ex. vid sjukdom eller arbetstoppar. Vi kommer bara klara av några boxar per dag så det går inte att få en ”stående” mockningstjänst, utan detta ska vara en extratjänst som kostar 50:- per gång och ska bokas dag för dag genom Lena och först till kvarn gäller.
Den gamla ”torvboken” kommer bytas ut till en ny bok som vi kallar ”extratjänster”. Varje häst kommer precis som förut ha sitt egna blad, men ni får själva notera i boken under fliken ”utgifter” de extra balar ni tar och jag noterar de veckor som ni inte tar torv på ”tillgodo” fliken. Inga anteckningar på stalltavlan efter nyår alltså. Vi hoppas att alla kan ”nollställa” sina hästar till den 1/1. Det gäller även de hästar som ligger plus, ni kan dra av dessa balar på er stallhyra. I boken ”extratjänster” kommer jag även notera eventuella extra mockningarna vi utför. I slutet på varje månad, ska varje hästägare räkna ihop vad som hänt i boken under månaden och stallhyran ska justeras så man kommer på noll i boken igen.
Verkar det krångligt? Jag visar er gärna i boken i stallet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s