Hjälp oss till en bättre arbetsmiljö

Foderkammaren är en viktig del av stallet, där vi alla måste samsas. Nu på vintern blir det mycket trångt om utrymmet, då både silagebalar, torvbalar och havren mm. måste stå där till alla hästar. När nya balar, torv mm. ska in genom dörren, måste vi ha svängutrymme för pallyften. Spegeln mittemot dörren används till att se i, när balarna kommer in med Lullen. Därför önskar vi att ytan runt dörren hålls fri, så vi slipper plocka runt alla saker när vi ska arbeta. För att det ska fungera så behöver alla, även de som har sina saker längre in mot stallet, gå igenom och flytta upp sina foderhinkar mot stalldörren. Städa och ta hem eller ställ undan de hinkar och tunnor som inte används. Förvara spånbalar och annat som inte är foder på annan plats t.ex. i er transport. Just nu har vi ju även tomma boxar, så märk sakerna och ställ dem där så länge. Vi vill gärna också påminna om att foder inte får förvaras direkt på golvet utan det ska läggas i fodertunnor. Vi hoppas att alla kan se över detta innan jul och tänk vad lätt det blir att sopa och hålla rent sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s