HRL-utbildning i stallet lördagen den 24 november

Nästa lördag mellan 10.00 och 14.00 finns chansen att delta i en första hjälpen kurs med hjärt- och lugnräddning i stallets klubbrum. Priset för utbildningen är 300:-/ per person och kusen är öppen för alla som är 16 år eller äldre. Antalet deltagare är max 8 stycken men minimum för att kursen ska bli av är 6 st. Så passa på att ta chansen och anmäl er så fort som möjligt på stallets anslagstavla, först till kvarn gäller! Tänk på att kunskap kan göra skillnad mellan liv och död om en allvarlig olycka händer.
Om intresset blir stort, eller om du inte kan det här datumet, så kanske vi kan ordna en ny kurs till våren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s