Glöm inte anmäla er till Hubertusjakten

Nu på söndag anordnar ju Telge Ryttarsällskap Hubertus jakt som alla kan vara med på. Anmälningslappar finns uppsatta i stallet. Efter ritten som sker i två grupper, en lugn och en med lite mer fart i, blir det soppmiddag för alla i stallet. Man kan även bara vara med på middagen och det behövs även hjälp med bakning mm samt några som ställer i ordning innan och efter middagen. Vi ser fram emot en mysig och rolig eftermiddag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s