Mys i mörkret

Det blir mörkare och mörkare ut och det händer inte så mycket nytt i stallet. Det flesta tränar på och myser med sina hästar. Då har varit höstlov i veckan som varit många har kunnat mysa lite mer än vanligt. I helgen var det pay and jump på Srk, Pernilla och Jossan var där med Mortimer och Ginero. Även denna helg blev det felfria rundor! Klara och Zita var även iväg i helgen på utställning de fick 37p och silver. Grattis till alla duktiga Gärtuna ekipage.

20121105-092445.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s