Höanalyser och fri tillgång i hagarna

Nu har labbet skickat svar på analyserna av höet och silaget. Vi sätter in dem i pärmen som står i fönstret vid telefonen i stallet. Därefter kan ni själva räkna ut en bra foderstat för din häst använd t.ex. www.freefarm.se eller någon annan webbsida som finns för detta.

Vi börjar också med fri tillgång av silage i de hagar som är planerade för detta. Först ut blir stora stohagen, där det nu är helt slut på bete. Den balen kommer finnas på plats i morgon bitti. Sedan står lösdriften på tur om några dagar och kanske till nästa helg är det dags för de två stora valackflockarna. De har ju fortfarande en hel del gräs att tugga på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s