Ridbanan

Nu har vi bestämmt oss för att renovera ridbanan. Vi startar söndagen 30/9 med att alla som vill vara med och jobba för att banan blir bätte träffas 12:00 för att röja rumt banan. Vi kommer bl.a klippa träden/buskarna som växer runt banan, skotta i hörnen och gräva runt banan. Sedan den 5/10 kommer det komma paddex som vi har beställt. Detta kommer medföra att banan kommer vara avständ från torsdagen 4/10 kl. 18:00 fram till lördagen den 6/10 ca kl. 12:00. Hoppas alla har överseende med detta och förstår varför vi måste göra detta.

20120917-204120.jpg

5 tankar på “Ridbanan

  1. Gud så härligt! Självklart så kommer vi och hjälper till, ska kika i kalendern för att se om det finns en lucka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s