Snart dags för att byta sommarbeteshagar

Söndagen den 24 juni på eftermiddagen byter vi hage för stona. De flyttar till den stora hagen på andra sidan Gärtunavägen så det är nära och enkelt men man får ändå gärna komma och ta sin häst annars ordnar vi det ändå.

Lördagen den 30 juni flyttar de båda valackflockarna till Skärfstahagen. Två flockar ska bli en och det är ju en bit att gå, så vi hoppas att så många som möjligt kan ta sin häst. Vi börjar klockan 10 och hoppas att alla hästar är på plats klockan 11. Har ni problem att komma så meddela oss så löser vi det.

20120621-231004.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s